Over ons

Ons verhaal

Manolya ontleed haar naam aan de Magnolia bloem. De Magnolia bestaat uit groenblijvende of bladverliezende bomen en struiken met grote, doorgaans opvallende bloemen. Net als de bloem, hebben de klanten van onze gelijknamige kapsalon dezelfde unieke eigenschap: een opvallende schoonheid die met de tijd verandert. Wij adviseren en helpen onze klanten zodat zij week in, week uit kunnen stralen.

De bloem van de Magnolia’s komt overeen met die van de oudst bekende fossiele bloemen. Uit fossiele vondsten van de Magnolia (of een onmiddellijke voorloper daarvan) zijn gevonden in fossiele lagen die teruggaan tot ongeveer 145 tot 66 miljoen jaar geleden.

De kapsalon
Onze kapsalon is centraal gelegen in de wijk Transvaal, direct naast de Haagse Markt en het Zuiderpark aan de Paul Krugerlaan in Den Haag en aan de drukke winkelstraat de Boekhorststraat. Ook het Scheveningse strand en het Centrum zijn dichtbij gelegen. In de loop van de jaren is de kapsalon diverse malen verbouwd.

Ons derde, recent geopende pand is gelegen in de Weimarstraat in Den Haag. Ook daar helpen onze collega’s onze klanten met passie.

In 1999 heeft Nadia kapsalon Manolya overgenomen en sinds 2014 overgedragen aan haar zoon Levent. Bij deze overname is de kapsalon flink onder handen genomen en heeft sinds die tijd zijn huidige indeling. Manolya is inmiddels meer dan 30 jaar oud en is in de wijde omtrek uitgegroeid tot een begrip.

Schuiven naar boven