Over ons

Ons verhaal

Manolya ontleed haar naam aan de Magnolia bloem. De Magnolia bestaat uit groenblijvende of bladverliezende bomen en struiken met grote, doorgaans opvallende bloemen. De bloem van de Magnolia’s komt overeen met die van de oudst bekende fossiele bloemen. Uit fossiele vondsten van de Magnolia (of een onmiddellijke voorloper daarvan) zijn gevonden in fossiele lagen die teruggaan tot ongeveer 145 tot 66 miljoen jaar geleden.

De kapsalon
Onze kapsalon is centraal gelegen in de wijk Transvaal, direct naast de Haagse Markt en het Zuiderpark aan de Paul Krugerlaan in Den Haag. Ook het Scheveningse strand en het Centrum zijn dichtbij gelegen. In de loop van de jaren is de kapsalon diverse malen verbouwd.

Ons tweede, recent geopende pand is gelegen in de Boekhorststraat in Den Haag. Ook daar helpen onze collega’s onze klanten met passie.

In 1999 heeft Nadia kapsalon Manolya overgenomen. Bij deze overname is de kapsalon flink onder handen genomen en heeft sinds die tijd zijn huidige indeling. Het pand is is inmiddels meer dan 30 jaar oud en is in de wijde omtrek uitgegroeid tot een begrip.

Schuiven naar boven